vrijdag 15 november 2013

Een taalcursus in Malta: Nadege's ervaring


Nadege vertrok al eens met Easy Languages naar Bournemouth. Maar in juli 2013 pakte ze opnieuw haar koffers en vetrok ze twee weken naar Malta om er een Engelse taalcursus te volgen in de EC school. Ze had er een fantastische tijd en raadt iedereen aan om een taalcursus in het buitenland te volgen.

Waarom heb je gekozen voor een Engelse taalcursus in Malta ?
Ik heb om meerdere redenen voor Malta gekozen. Ik was al eerder met Easy Languages vertrokken, namelijk naar Bournemouth. Aangezien ik deze ervaring opnieuw wou beleven, maar elders, heb ik hun brochure eens doorgenomen en werd ik onmiddelijk aangetrokken door Malta. Mijn mama had me ook aangeraden om naar daar te gaan aangezien ze er al geweest was en ze het er erg leuk en mooi vond. Ze zei dat het perfect voor mij was, dat ik er zowel les kan volgen alsook aan de activiteiten kan deelnemen. Malta ging me bovendien steeds een vakantiegevoel geven, wat ook zo was.Hoe lang heb je er een cursus gevolgd? Was het genoeg, te kort, te lang? Waarom?
Ik verbleef er twee weken. Dit was goed voor mij, maar een beetje te kort. Ik heb echt genoten van mijn verblijf en ik zou zeker niet geklaagd hebben indien ik er een week langer moest blijven.

Wat vond je van de EC school? (cursus, docenten, personeel)
Ik vond de school erg tof. De school was groot maar net genoeg, het ontbrak wel een cafetaria. De testen waren moeilijker dan tijdens mijn verblijf in Bournemouth, maar ik denk dat dit van de school afhangt. De docenten waren erg vriendelijk en de lessen waren educatief en heel leuk. We werden goed begeleid door de docenten en het andere personeel aanwezig op de school. Ook kregen we veel vrijheid en onafhankelijkheid.


Is je Engels verbeterd na twee weken in Malta?
Ja, mijn Engelse woordenschat is veel uitgebruider nu dan enkele weken terug.

Je verbleef in een gastgezin, hoe was deze ervaring ?
Ik was gek op mijn gastgezin! Ze waren gewoon geweldig, ik kon niet hopen op beter. Het leuke aan het verblijven in een gastgezin is dat je een deel uitmaakt van hun familie, het is net alsof je thuis bent.


Welke plaatsen in Malta moeten volgens jou zeker bezocht worden?
De hoofdstad van Malta: Valletta, maar ook Sliema, Golden Bay, Mellieha Bay, Comino, Bay Street en natuurlijk Paceville.

Welk advies geef je aan degene die erover denken om net als jij een taalcursus in het buitenland te volgen?
Doe het, het is een geweldige ervaring dat zowel educatief als erg leuk is.

Wat vond je van de service van Easy Languages ?
Zeer goed! Niets op aan te merken.

Zin gekregen om net als Nadege een taalcursus te volgen in Malta? Bekijk de mogelijke programma's en zomercursussen op onze website!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten