maandag 7 september 2015

Long term students- Mathilda vertelt over haar prom, haar “American Dream”


Hallo allemaal,

Alles gaat goed hier en ik heb een belangrijk evenement achter de rug: Prom. Ik heb eindelijk mijn “American Dream” waar kunnen maken. Het voelde net als in een film.Het was op een zaterdag en we begonnen de dag goed opgeladen. Om 9 uur had ik een afspraak met de kapper, dit duurde ongeveer een uur, om 12 uur moest ik mijn nagels en voeten laten doen met mijn ‘zus’. Daarna kon ik mijn jurk aan gaan doen. Om 4 uur kwamen er heel veel mensen naar mijn gastgezin om foto’s te maken. Hierna kon ik naar het bal.


Om het bal goed te beginnen hebben we gezamenlijk gegegeten. Hierna was het tijd voor de ‘grandmarche’. Dit houdt in dat elk koppel door de presentator word omgeroepen. Ze mogen dan een ronde door de zaal lopen. Af en toe stop je met lopen om een applaus te ontvangen.Tot aan middernacht werd er gedanst. Daarna kwam de ‘after prom’, dit was het leukste.Er waren veel activiteiten zoals lasergamen, een bunji race en verschillende spelletjes zoals pokeren. Er waren ook massagetafels, fotobooths en uiteindelijk om 3 uur ’s nachts werden we getrakteerd op een grote hypnose show. Er waren een twintigtal vrijwilligers nodig, waaronder ik. Helaas weet ik hier niet super veel van. Ik weet nog veel wat we moesten doen, maar de show bleek erg grappig.

Ik ben 3 weken geleden begonnen met softball en het is erg leuk. Vooral wanneer het warm weer is, dan trainen we buiten. Ik ben nog niet erg goed, maar ik werk eraan hahaha.


Ik heb nog 2 maanden te gaan en ik zal er alles aan doen om ze perfect te maken!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten